ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 12-7-2022 - Ανασυγκρότηση Πολιτικού Συμβουλίου (ΠΟ.ΣΥΜ.) της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

Εν όψει των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών και ανεξαρτήτως του χρόνου διεξαγωγής τους, κρίθηκε επιβεβλημένη η ανασυγκρότηση του Πολιτικού Συμβουλίου (ΠΟ.ΣΥΜ.) της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ με νέα μέλη που διαθέτουν πολιτική εμπειρία, χρόνο και θα είναι ενεργά ώστε να ανταπεξέλθουμε επιτυχημένα στις αυξημένες υποχρεώσεις μας, που προκύπτουν με την συμμετοχή μας στον νέο πολιτικό φορέα που συγκροτήθηκε (στον οποίον η αποτελεί βασική συνιστώσα) και θα συμμετάσχει στις εκλογές,
Μετά τα παραπάνω, το νέο Πολιτικό Συμβούλιο (ΠΟ.ΣΥΜ.) της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ αποτελείται πλέον από τα παρακάτω στελέχη:

Πρόεδρος: Βασιλειάδης Νικόλαος, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής: Μήτσιος Γιάννης, Πολιτικός Επιστήμων-Διεθνολόγος

Γεν. Γραμματέας: Ευαγγελίδης Δημήτρης, Συγγραφέας, Πολιτικός Αναλυτής

Μέλος: Βελέντζας Γιάννης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Πρόεδρος Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Ημαθίας, αρθρογράφος εφημερίδας ΛΑΟΣ Ν. Ημαθίας

Μέλος: Βεντούρης Κωνσταντίνος, Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Διαφήμισης

Μέλος: Καρανικόλαου Εβίτα, Στέλεχος Ναυτιλιακής Εταιρείας

Μέλος: Κοβάτση Εύη, Ιστορικός, Διδάκτωρ Παν/μίου Ιωαννίνων

Μέλος: Μιχαλόπουλος Σταύρος, Δικηγόρος

Μέλος: Σπυρόπουλος Γιώργος, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων ΠΑ.ΜΑΚ. - πρ. πρόεδρος τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Από το Γραφείο Τύπου
της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ