ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

Φίλες και φίλοι,

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ είναι ένας ζων πολιτικός οργανισμός, με σταθερό πρόσημο της πολιτικής της ταυτότητας τον πατριωτισμό, την Ελλάδα και την Ορθοδοξία μας.
Ως βασική της στοχοθεσία παραμένει η δημιουργία ενός μεγάλου, γνήσιου πατριωτικού πόλου, που θα εκφράσει τις εθνοκεντρικές πατριωτικές δυνάμεις, απέναντι στον εσμό των εκφραστών της παγκοσμιοποίησης, του εθνομηδενισμού, της αποδόμησης, της πολυπολιτισμικότητας, της αποορθοδοξοποίησης και του αφελληνισμού.

Αυτός ο αγώνας έχει μεγάλο προσωπικό κόστος: Βανδαλισμός του γραφείου μου στο πανεπιστήμιο, πολύμηνη καθυστέρηση στη μονιμοποίησή μου, σοβαρά προσκόμματα και μεθοδεύσεις στην εξέλιξή μου, προσπάθεια απαξίωσης της προσωπικότητάς μου και άλλα τινα. Είναι δε γνωστό τοις πάσι πως, εφόσον το επιθυμούσα και συμφωνούσα να συμβιβαστώ με το σύστημα, η «προσωπική μου αποκατάσταση» θα είχε επέλθει προ πολλού.
Την ίδια στιγμή, κάποιοι άλλοι, δειλοί, άβουλοι, μοιραίοι, χωρίς προσωπική διακινδύνευση, έχουν καταστεί κήνσορες (μεταφορικά αυστηροί κριτές – δήθεν προασπιστές του «Τάξις και Ηθική»), επαναστάτες του πληκτρολογίου, ικανοποιώντας προσωπικά συμπλέγματα, παρουσιάζοντες εαυτούς ως κατέχοντες τη μοναδική πολιτική αλήθεια, μη αντιλαμβανόμενοι την πολιτική τους (πέρα της εν τοις πράγμασι) ανορθογραφία και παραβλέποντας το γεγονός πως δεν έχουν συμμετάσχει ούτε σε εκλογές «Φίλων των Κυνηγών».
Από κοντά, ομού, και η «τάξις των ασπαλάκων» (ασπάλαξ = ο τυφλοπόντικας, που ζει και κινείται στο σκοτάδι και τη νύχτα και απεχθάνεται το φως του ήλιου και της ημέρας), που κρυπτόμενοι, λάθρα μετέρχονται ανοίκειες μεθόδους.


Η προσπάθεια «εξαφάνισης» μας ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, μέσω ψευδών φημών περί διάλυσης ή αδράνειας, με παράνομη ιδιοποίηση των αρχείων μας και χρήση μας, ως μη έδει, και δίχως τη συναίνεση των μελών μας από γνωστούς – άγνωστους (η προφανής ποινικά κολάσιμος συμπεριφορά χρήσης προσωπικών δεδομένων, προσκρούει, για την ώρα, στην αντίληψη πως μας μικρόνοες μας ξεσκεπάζεις και δεν μας δίνεις τη δυνατότητα, μέσα από ποινικές διαδικασίες, να προσθέσουν ένα ακόμη «ψεύτικο» παράσημο) ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ!
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ είναι λοιπόν παρούσα στην πρώτη γραμμή στο προσκλητήριο του Εθνικού Αγώνα επιβίωσης. Λόγω δε μας προσιδιάζουσας φυσιογνωμίας μας έχει γίνει καταληπτό πως δύναται και πρέπει να είναι ο βασικός πυλώνας μας μας εθνικής προσπάθειας.
Για να τελειώνουμε λοιπόν με μας «μαθητευόμενους μάγους» μας πολιτικής. ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ. Είχαμε και έχουμε πάντα μία αλλεργία στα 3Ψ (ψώνια, ψεκασμένους, ψυχασθενείς), στο πολιτικό περιθώριο, μας εγωισμούς και μας ψευτοχριστιανούς και ψευτοπατριώτες.

 

 

Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε απέναντι στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα των οπαδών των λαθροεισβολέων, των ΛΟΑΤΚΙ και μας αριστερολαγνείας.
Όσοι ενοχλούνται που η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ συμμετέχει ως βασική συνιστώσα σε μία Μεγάλη Πατριωτική Συμμαχία, με μεγάλες πιθανότητες εισόδου στη βουλή, ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ο οποίος επιθυμεί πολλά μικρά κομματίδια του 0,5%, 1%.

 

Μας συνεχίσουν να «καθεύδουν τον νήδυμον» (κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου), στηρίζοντας κινήσεις «παγκόσμιας εμβέλειας», μας οποίες συμμετέχουν – δεν ενοχλεί μας «ευαίσθητες» πατριωτικές χορδές μας – πρώην (και αεί) κομμουνιστές, που την 28η Οκτωβρίου δεν κάνουν ουδεμία νύξη για το έπος του ‘ 40 και τον Ιωάννη Μεταξά, αλλά γενικόλογες αναφορές ενάντια στον ναζισμό, ή ατόμων και ομάδων που με τη δράση μας ενοχοποίησαν τον πατριωτισμό και προφανώς δεν αποτελούν λύση στο πολιτικό πρόβλημα μας χώρας.
Εγωπαθών παπιζόντων νεόκοπων πολιτικών, που θα «εξοντώσουν», αυτοί μόνοι, το σάπιο σύστημα, θα πάρουν την Κωνσταντινούπολη, σηκώνοντας τη «ρωσική» σημαία και όχι την επαναστατική σημαία του «Θεόφιλου» Κολοκοτρώνη. Και, κινήσεων που «ελέω Θεού» έχουν, αυτοί μόνοι, «Ευλογία» από Άγιους Γεροντάδες, αλλά αποσιωπούν τη συμμετοχή σε αυτές, ως βασικά μας στελέχη, ατόμων με απόλυτη επαγγελματική εξάρτηση από ισχυρό οικονομικό παράγοντα και στενό φίλο μας οικογένειας Μητσοτάκη, ή την στήριξή μας από εκκλησιαστικό άρχοντα (που συνήργησε δια βεβαιώσεως – φευ – στην «τιμητική»(!) πολιτογράφηση τούρκου επιχειρηματία – παράγοντα των «κατεχομένων»!), που βρίσκεται πολύ κοντά σε άλλον ισχυρότατο οικονομικό παράγοντα και πάλι στενό φίλο μας οικογένειας Μητσοτάκη.
Ευχαριστούμε όλους μας αγνούς, ανιδιοτελείς υποστηρικτές μας, αλλά και μας που χωρίς να έχουν συνεισφέρει ούτε ένα Ευρώ ξιφουλκούν εναντίον μας.

ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΔΙΝΟΥΜΕ:
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΙΣΕΤΙ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝ ΤΩ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ, ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ’ ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+