ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

President

 

Το τελευταίο διάστημα ο ελληνικός λαός παρακολουθεί έναν ορυμαγδό αποκαλύψεων, άγοντα σε ένα επικίνδυνα νοσηρό περιβάλλον, που όζει από παντού. «Νόμιμες επισυνδέσεις», επιχειρηματικές «δραστηριότητες» πολιτικών προσώπων, με περίεργες απολήξεις - επεκτάσεις στη γείτονα Τουρκία, εκμαυλισμός και εξαχρείωση, παρακράτος με εγκληματικό αποτύπωμα κλπ. Σε οποιοδήποτε κράτος της «προηγμένης» Εσπερίας θα είχε παραιτηθεί η κυβέρνηση και οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί θα είχαν οδηγηθεί στη φυλακή. Στην ευλογημένη Ελλάδα με τον τεράστιο φυσικό πλούτο και φορτία ισχύος πολιτισμού και ιστορίας, οι φτωχοποιημένοι από τις συμπληγάδες πέτρες της ακρίβειας και του χρηματιστηρίου ενέργειας πολίτες παρακολουθούν τα εξοργιστικά διατρέξαντα με παθητικότητα, καθεύδοντας τον νήδυμον (κοιμώμενοι τον ύπνο του δικαίου).

Μετά ταύτα, απευθύνουμε μία ξεκάθαρη προειδοποίηση προς το σύνολο του πολιτικού προσωπικού της χώρας (με κοινοβουλευτική εκπροσώπηση): επειδή το ζήτημα Πάτση, οι υποκλοπές και τα ως άνω συμπαρομαρτούντα διαμορφώνουν ένα ξεκάθαρο σκηνικό αστάθειας, χωρίς να δείχνει πως ενδιαφέρεται κανείς για τους ελλοχεύοντες κινδύνους η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ έχει υποχρέωση να υπογραμμίσει με κάθε τρόπο και προς όλες τις κατευθύνσεις μία απλή αλήθεια, την οποία συμμερίζεται το σύνολο του ελληνικού λαού.

Ας φροντίσουν να μην αφήσουν ούτε δευτερόλεπτο την αίσθηση ή την ψευδαίσθηση στον εξ ανατολών επικίνδυνο αναθεωρητή και αρπακτικό γείτονα πως μπορεί να εκμεταλλευτεί κάποιο «κενό εξουσίας» με τη μορφή της υπηρεσιακής διακυβέρνησης.

Δεν ξεχνάμε το φιάσκο των Ιμίων και άπαντες απαιτούμε, όσοι επιδίδονται σε ασκήσεις μακροημέρευσης ή ανάσχεσης της επιβαλλόμενης ανατροπής κάθαρσης του δημόσιου βίου, να θωρακίσουν την αποτρεπτική ισχύ της χώρας, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στην Ουάσιγκτον, το ΝΑΤΟ και στον δικτάτορα της Τουρκίας, πως οποιαδήποτε προβοκάτσια ή άλλου είδους επιθετική ενέργεια σε βάρος της Ελλάδας θα απαντηθεί με γενικευμένη αντίδραση!

Και επειδή ο παράφρων της Γαλάζιας πατρίδας εξακολουθεί να υπονοεί ότι άλλα συμφωνήθηκαν τον Μάρτιο στη συνάντηση του Βοσπόρου, ο πρωθυπουργός έχει υποχρέωση να ενημερώσει υπεύθυνα τον ελληνικό λαό, δίνοντας ξεκάθαρη απάντηση σε άπαντες εκείνους τους «λαγούς» που προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για μία «έντιμη» διανομή του φυσικού πλούτου της πατρίδας μας.

ΟΙ ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!    

ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ’ ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+