ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24 IAN 2017: «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ»! 2η Προσυνεδριακή Συγκέντρωση.

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την 21η Ιανουαρίου η δεύτερη προσυνεδριακή συγκέντρωση της Ελεύθερης Πατρίδας στό κινηματοθέατρο "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" στη Θεσσαλονίκη (Εθνικής Αμύνης 1, Λευκός Πύργος).

3 ThesJan2017

2 ThesJan2017

Στελέχη, συνεργάτες και φίλοι της Ελεύθερης Πατρίδας συμμετείχαν με ενθουσιασμό στη δεύτερη επίσημη συγκέντρωση με σύνθημα «Φτάνει πιά».

Το άνοιγμα της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε απο τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής της Συγκέντρωσης Βασίλειο Τσαφαρίδη.

Τον γενικό συντονισμό ανέλαβε ο Γιάννης Μίτσιος ο οποίος παρουσίασε τους κεντρικούς ομιλητές και σκιαγράφησε την αντίδραση των λαών στην Ευρώπη και Αμερική βάσει τον πολιτικών εξελίξεων.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της Ελεύθερης Πατρίδας και συγκεκριμένα οι Ντίνος Κωνσταντινίδης καί Νίκος Ταμουριδης.

Βάσει της προκαθορισθείσας ημερησίας διάταξης οι Δημήτρης Χιωτακάκος, Νίκος Βασιλειάδης καί Κωνσταντίνος Σπαλιώρας παρουσίασαν το όραμα της Ελεύθερης Πατρίδας, και τις βασικές αρχές της, με τις οποίες θέλει, μπορεί και θα κάνει την διαφορά για την αναγέννηση του Έθνους μας!

Η εκδήλωση έκλεισε ψάλλοντας τον Εθνικό μας Ύμνο. Ακολούθησε συζήτηση με μέλη και φίλους στο foyer του Κινηματοθεάτρου.

Φτάνει Πιά !

4 ThesJan2017

5 ThesJan2017

6 ThesJan2017

7 ThesJan2017

 11 ThesJan2017

8 ThesJan2017

 0 ThesJan2017

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+