Χωρίς ίχνος ντροπής!

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 30 ΙΑΝ 2017:Χωρίς ίχνος ντροπής!

Έχουμε μείνει όλοι εμβρόντητοι με τις ενέργειες του Υπουργείου Παιδείας!

Τη στιγμή που απαξιώνει τον εορτασμό της Ελληνορθόδοξης Παιδείας στο πρόσωπο των Τριών Ιεραρχών, των Τριών Μεγίστων Φωστήρων της Τρισηλίου Θεότητος, ακυρώνοντας τον επί δεκαετίες καθιερωμένο εκκλησιασμό της σχολικής κοινότητας.

Τη στιγμή που προκαλεί σύγχυση στο σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας απαξιώνοντας τον ρόλο του σχολείου ως βασικού μορφωτικού πυλώνα των ελληνοπαίδων στον 21ο αιώνα.

Τη στιγμή των αμέτρητων χαμένων ωρών εξαιτίας των αθλητικών δραστηριοτήτων και αγώνων, των εκπαιδευτικών επισκέψεων και εκδρομών, των πάσης φύσεως εκλογών, των παγκόσμιων ημερών και άλλων ευφάνταστων δράσεων.

Τη στιγμή που θέματα διατροφής, εθισμού στις εξαρτησιογόνες ουσίες και τρόπους αποφυγής τους και ισότητας των δύο φύλων αποτελούν αντικείμενο διαφόρων μαθημάτων, π.χ. θρησκευτικά, βιολογία, οικιακή οικονομία, νεοελληνική γλώσσα και λογοτεχνία, κοινωνική και πολιτική αγωγή, προγράμματα υγείας.

Χωρίς ίχνος ντροπής κάποιοι «φωτισμένοι μεταρρυθμιστές» του Υπουργείου θεώρησαν πως το σχολείο μπορεί να σταματήσει τα μαθήματα που προβλέπονται από το ωρολόγιο πρόγραμμα και να μεταβληθεί σε «τσίρκο» για μια ολόκληρη εβδομάδα, χάνοντας πολύτιμο διδακτικό χρόνο για την απόκτηση της γνώσης και την καλλιέργεια του προσώπου.

Έτσι εξέδωσε την εγκύκλιο Φ20.1/220482/Δ2, την εγκύκλιο της ''ανωμαλίας'', με την οποία οδηγεί στην αποδόμηση της ομαλής ψυχοπνευματικής ανάπτυξης των 13χρονων μαθητών του Γυμνασίου, αφού μέσα από τις ωραίες λέξεις και τα παραπλανητικά τους νοήματα θα τα φέρουν αντιμέτωπα με την ίδια την υπόστασή τους.

Ο σκοπός του σχολείου, σύμφωνα και με το Σύνταγμα των Ελλήνων, είναι η ασφαλής διαπαιδαγώγηση της παιδιών μας με τα εθνικά ιδεώδη, τις πανανθρώπινες αξίες και την Αλήθεια της Ορθόδοξης πίστης.

  • Καλούμε τον Υπουργό Παιδείας να αποσύρει άμεσα την επαίσχυντη εγκύκλιο που προσβάλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και υποτάσσει τον άνθρωπο στη σαρκολατρεία.
  • Καλούμε του γονείς να μην αποδεχθούν ως φυσιολογική κατάσταση την παρά φύση ανθρώπινη συμπεριφορά και να αγωνιστούν για τη διασφάλιση της ποιότητας στην εκπαίδευση, αρνούμενοι να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στα επικίνδυνα για τη ψυχική τους ισορροπία προγράμματα.
  • Καλούμε τους εκπαιδευτικούς να αντισταθούν στην προσπάθεια θεσμικής αναγνώρισης των ανθρώπινων παθών, αφού αυτά οδηγούν στην ανατροπή της ανθρώπινης φυσιολογίας κι οντολογίας.
  • Καλούμε τον ελληνικό λαό να απαιτήσει την παιδεία και τη μόρφωση που του αρμόζει και να διαφυλάξει την προσβολή της δημοσίας αιδούς στον ναό της γνώσης, στο ελληνικό σχολείο.
Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+