Δελτίο Τύπου : 3η Προσυνεδριακή Συγκέντρωση στην Κοζάνη

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

2265886

Μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, το μήνυμα της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ δόθηκε στην πρωτεύουσα της Δυτικής Μακεδονίας, την Κοζάνη, όπου με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη η 3η Προσυνεδριακή συγκέντρωση της παράταξης το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017. Κοζανίτες, Κοζανίτισσες κάθε ηλικίας αλλά και φίλοι και υποστηρικτές από τα Γρεβενά, τη Φλώρινα και την Καστοριά, προσήλθαν στο ''Κοβεντάρειο'', μια ζεστή και φιλόξενη αίθουσα του τοπικού Δήμου, όπου άκουσαν τις καθαρές ''Ελληνικές'' θέσεις της νέας πολιτικής παράταξης, αυτής που βάζει πρώτα την Ελλάδα και τους Έλληνες!


Ομιλητές ήσαν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, Ιωάννης Μήτσιος, πολιτικός επιστήμων και διεθνολόγος, από τα Γρεβενά, Νικόλαος Βασιλειάδης, δικηγόρος, διδάκτωρ ιστορίας και επίκουρος καθηγητής στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με καταγωγή από τη Φλώρινα, και ο οικοδεσπότης οικονομολόγος και εφοριακός Ηλίας Ευαγγελόπουλος. Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν ο Ιωάννης Δρακωνάκης, αντιστράτηγος (ε.α) και επίτιμος Διοικητής Μεραρχίας Ειδικών Δυνάμεων και Νικόλαος Ταμουρίδης, Αντιστράτηγος (ε.α), επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ.


Συνεχίζουμε δυναμικά τις συγκεντρώσεις και τις ομιλίες σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο Εξωτερικό! Δύναμή μας η καθαρότητα των προσώπων και οι ελληνοκεντρικές θέσεις μας.

Το γραφείο Τύπου της Ελεύθερης Πατρίδας

 

Κράτα το

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+