Η Διοικούσα Επιτροπή της Ελεύθερης Πατρίδας σας απευθύνει εγκάρδιο χαιρετισμό.

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

14639831 1381971211884203 7078156324664546351 nΑγαπητέ φίλε και αγαπητή φίλη

Η Διοικούσα Επιτροπή της Ελεύθερης Πατρίδας σας απευθύνει εγκάρδιο χαιρετισμό.

Η Παράταξή μας, που γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 2016, ακολουθεί από τότε μια ιδιαίτερα δυναμική πορεία που δίνει μεγάλη αισιοδοξία σε όλους μας για τη συνέχιση του αγώνα.

Παρακαλούμε, όσοι πιστεύετε σε αυτή την προσπάθεια και επιθυμείτε να συστρατευτείτε μαζί μας, να βοηθήσετε με όποιο τρόπο νομίζετε, έτσι ώστε να περάσουμε το μήνυμα της Ελεύθερης Πατρίδας παντού.

Θέλουμε τις απόψεις σας, θέλουμε τις ιδέες και τις προτάσεις σας. Άρθρα σας για την Ιστοσελίδα μας είναι με αγάπη ευπρόσδεκτα. Ότι έχετε τα στέλνετε είτε ηλεκτρονικά στο email της Παράταξης είτε ταχυδρομικά στη διεύθυνσή μας.

Τα μέλη αποτελούν τη δύναμή μας. Όσοι περισσότεροι εγγράφονται τόσο δυναμώνει η παράταξη. Οι εγγραφές γίνονται είτε ηλεκτρονικά μέσω της Ιστοσελίδας, είτε με το συνημμένο έντυπο Δήλωσης Εγγραφής Μέλους.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας. Κάντε like στο λογαριασμό μας στο facebook. Έτσι προσδίδετε περισσότερη δυναμική στην όλη μας προσπάθεια.

Προχωράμε δυναμικά! Όσοι πιστεύουμε στο Χριστό και την Πατρίδα ενωνόμαστε σε ένα κοινό αγώνα. Το οφείλουμε στον ίδιο μας τον εαυτό, το οφείλουμε στα παιδιά μας!

Σας ευχόμαστε, συν Θεώ, υγεία και δύναμη και καλό αγώνα προς το Πανάγιο Πάσχα των Ελλήνων!

Χρόνια Πολλά για την επέτειο την Εθνικής Παλιγγενεσίας! Είθε οι ήρωες του 1821 να εμπνεύσουν και όλους εμάς τους νεοέλληνες να ελευθερώσουμε και πάλι την Πατρίδα από τον σύγχρονο ζυγό!

Γιατί για εμάς είναι ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Με ιδιαίτερη τιμή

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔ
Ακαδημίας 57, ΤΚ 10679, Αθήνα
Τηλ.2103645335
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.eleftheripatrida.gr
fb: Ελεύθερη Πατρίδα

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+