Ποιοί Είμαστε

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Ελεύθερη Πατρίδα

EPA daphni Modified

Είμαστε η «Ελεύθερη Πατρίδα» !

Το πολιτικό κίνημα του κάθε σκεπτόμενου Έλληνα που αγαπά την Πατρίδα του και θέλει να ζήσει ελεύθερα - όπως παραδόθηκε από το αίμα των μαρτύρων και των ηρώων της !

Πιστεύοντας στις αναλλοίωτες αξίες του Ελληνισμού και βλέποντας την πατρίδα να χρεοκοπεί οικονομικά, κοινωνικά και κυρίως ηθικά και πνευματικά, να ξεπουλιέται, να αποδυναμώνεται αμυντικά, να απομονώνεται διεθνώς, να απεθνικοποιείται και να αποχριστιανοποιείται, θα αγωνιστούμε για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας στοχεύοντας στην:

 1. Οργάνωση Εθνικής Παιδείας με βάση τις αξίες της ελληνορθόδοξης παράδοσής μας.
 2. Αναστολή όλων των δυσβάσταχτων φορολογικών και λοιπών μέτρων που φτωχοποιούν και καταδυναστεύουν το λαό μας. Μείωση του χρέους και ρύθμιση αποπληρωμής του με γνώμονα την ανάπτυξη της οικονομίας και την μείωση της ανεργίας.
 3. Παραγωγική ανασυγκρότηση με έμφαση στην πρωτογενή παραγωγή και στην εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου με την παράλληλη ενίσχυση της επιχειρηματικότητας των Ελληνικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 4. Επένδυση στη νεολαία μας σε όλα τα επίπεδα και στρατηγική επαναφοράς όλων των προσφάτως αναχωρησάντων στο εξωτερικό για εύρεση εργασίας.
 5. Ενεργή συνεργασία με τόν απόδημο Ελληνισμό για την ανασυγκρότηση της χώρας.
 6. Εφαρμογή νεωτεριστικών προτύπων για την σωστή οργάνωση του κράτους και την αποκομματικοποίηση της δημόσιας διοίκησης.
 7. Εξυγίανση των δημόσιων οργανισμών και φορέων παροχής υπηρεσιών με ταυτόχρονη επαναξιολόγηση της ανεξέλεγκτης ιδιωτικοποίησης.
 8. Διάσωση της πολιτικής και κοινωνικής Δημοκρατίας και μετατροπή του Εθνικού Κοινοβουλίου σε χώρο ορθής δημοκρατικής πολιτικής λειτουργίας, αντάξιας της ιστορίας μας.
 9. Προσαγωγή στη δικαιοσύνη και παραδειγματική ποινή όσων συντέλεσαν στην πτώχευση και την ηθική κατάπτωση της χώρας.
 10. Αναδόμηση του χώρου της Δικαιοσύνης, με σκοπό την ανεξαρτησία της και την αποκατάσταση του περί δικαίου αισθήματος του λαού μας.
 11. Λύση του μεταναστευτικού προβλήματος, με γνώμονα την επιβίωση του Γένους μας.
 12. Επίλυση του δημογραφικού προβλήματος και ανάδειξη της οικογένειας σε βασικό κύτταρο της κοινωνίας μας.
 13. Ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ως θεματοφύλακες της εδαφικής ακεραιότητας και της  εσωτερικής ασφάλειας της χώρας.
 14. Χάραξη εθνικής στρατηγικής, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και καταδίκη διεθνώς της Τουρκίας τόσο για το μεταναστευτικό όσο και για την προκλητική και παράνομη στάση της στο Αιγαίο, στη Θράκη και στην Κύπρο.
 15. Δημιουργία ισχυρού πολιτικού, αμυντικού και οικονομικού άξονα Ελλάδας-Κύπρου, για την ειρήνη, την ασφάλεια και τη σταθερότητα στη Μεσόγειο.

Καλούμε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να αποτάξουν κάθε κομματική ταυτότητα και να αποκηρύξουν τους αυτουργούς όλων των αποτυχημένων πειραμάτων που έγιναν εις βάρος της Πατρίδας μας, που αδυνατούν εξ ορισμού να την σώσουν από τον όλεθρο στον οποίο οι ίδιοι την έφεραν, όσο και αν αλλάζουν πρόσωπα και ανακυκλώνονται μεταξύ τους. Να συστρατευθούν δημοκρατικά μαζί μας στον αγώνα που θα δώσουμε για την παλινόρθωση του κράτους και την αναβίωση της Ρωμιοσύνης.

Προς δόξαν Θεού και Πατρίδος!


Το νέο Πολιτικό Συμβούλιο (όπως μετονομάσθηκε η Διοικούσα Επιτροπή) της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ:

1) Νικόλαος Βασιλειάδης, Πρόεδρος, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας,

2) Αθανάσιος Κοσματόπουλος, αντιπρόεδρος, ιατρός – χειρουργός, πρώην αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας (2010-2014), πρώην Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού (2014-2019).

3) Δημήτριος Ευαγγελίδης, Γενικός Γραμματέας, Συγγραφέας – Αναλυτής.

4) Ιωάννης Μήτσιος, MΑ, Πολιτικός Επιστήμων - Διεθνολόγος.

5) Ιωάννης Βελέντζας, ηλεκτρολόγος – μηχανικός, αντιπρόεδρος Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Ημαθίας, αρθρογράφος εφημερίδας ΛΑΟΣ Ν. Ημαθίας.

6) Νικόλαος Γεωργίου, πρώην στέλεχος ΕΛΑΣ, συγγραφέας, δημοσιογράφος, π. πρόεδρος Συλλόγου «Ίωνες –Ιωνική Γη».

7) Θαλής Καραγιαννόπουλος, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, συγγραφέας, Επόπτης του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των Η.Π.Α. για το Βορειοηπειρωτικό Ζήτημα.

8) Σταύρος Μιχαλόπουλος, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης.

9) Γεώργιος Σπυρόπουλος, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, π. πρόεδρος τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Γενικός Διευθυντής ορίστηκε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Ιωάννης Μήτσιος

   


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+