Ποιοί Είμαστε

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Ελεύθερη Πατρίδα

EPA daphni Modified

Είμαστε η «Ελεύθερη Πατρίδα» !

Το πολιτικό κίνημα του κάθε σκεπτόμενου Έλληνα που αγαπά την Πατρίδα του και θέλει να ζήσει ελεύθερα - όπως παραδόθηκε από το αίμα των μαρτύρων και των ηρώων της !

Το μήνυμά μας

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Ελεύθερη Πατρίδα

Το μήνυμά μας στους νέους Έλληνες

Νέες και νέοι,

Τα παρηκμασμένα τμήματα της Ελληνικής κοινωνίας προσπαθούν μάταια να αντιμετωπίσουν την πολύπλευρη σύγχρονη κρίση με τη «μουχλιασμένη» σκέψη των περασμένων δεκαετιών, εξακολουθώντας να περιορίζουν τους νέους σε ρόλο προπαγανδιστικού εργαλείου στις ανόητες ιδεοληπτικές και κομματικές τους σκοπιμότητες. Η σημερινή νεολαία προορίζεται για άβουλη συνιστώσα των καταστροφικών κομματικών στρατών, για εξώθηση στην πολιτική αποχή, ή για μεταναστεύον εργατικό δυναμικό σε μία παρακμιακή «Δύση». Σε δεύτερο επίπεδο, επιχειρείται να υιοθετηθεί από τους σημερινούς νέους η ιδεοληπτική σκέψη των σύγχρονων αποτυχημένων οικονομικών συστημάτων του «γκλομπαλισμού», με ένα επικοινωνιακό βομβαρδισμό «πολιτικής ορθότητας» και αποδοχής τερατωδών καινοφανών προτύπων που δημιουργούν τις σύγχρονες «πολυπολιτισμικές», υλιστικές και καταθλιπτικές κοινωνίες.

Η ιστορική πραγματικότητα όμως, αποδεικνύει πως τα φθίνοντα Έθνη γερνούν πρώτα στη νοοτροπία κι έπειτα στην ηλικιακή σύνθεση. Διενεργείται μπροστά στα μάτια μας ένας πραγματικός «πόλεμος γενεών» και ουδείς από τα καθεστωτικά κομματικά φερέφωνα, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τα πολυπληθή «πατριωτικά κινήματα» που ξεφύτρωσαν τα τελευταία χρόνια απασχολείται με αυτόν. Πρόσωπα και νοοτροπίες γαλουχημένα στις πρακτικές που δημιούργησαν την σύγχρονη κρίση αποκλείουν από τους μονολόγους και τους δήθεν διαλόγους που διοργανώνουν τους νέους, εκτός εκείνων που έχουν υποταγεί πλήρως στα δικά τους πλέγματα συμφερόντων και ματαιοδοξιών. Το συγκεκαλυμμένο μήνυμα που μεταδίδεται σήμερα στους νέους Έλληνες είναι ότι είναι ασήμαντοι.

Το μήνυμά μας στους Έλληνες της διασποράς

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Ελεύθερη Πατρίδα

Αδέρφια μας,

Αποτελεί κοινή μας πεποίθηση ότι οι τεράστιες δυνατότητες της Ελληνικής διασποράς δύνανται να συνδράμουν δημιουργικά στην ανάκτηση της Εθνικής μας αξιοπρέπειας. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως η ανάπτυξή αυτών των δυνατοτήτων απαιτεί κεντρικό σχεδιασμό που προϋποθέτει την έντιμη επικοινωνία μεταξύ μας.

Γνωρίζουμε επίσης, ότι οι Ελληνικές κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών, αδικούν και εμάς και εσάς με τις ιδιοτελείς προσπάθειες προσεταιρισμού σας. Αγνόησαν συστηματικά τις δυνατότητες του Ελληνικού Έθνους και αχρήστευσαν με το θλιβερό τους παράδειγμα τη ζωτική σχέση των Ελλήνων κατοίκων του εξωτερικού με την Πατρίδα μας.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στην αναζωογόνηση των μεταξύ μας ιερών δεσμών, με στόχο την διατήρηση του Εθνικού μας φρονήματος και την εξυπηρέτηση των κοινών μας συμφερόντων από τη θέση ισχύος που προσφέρει ο οργανωμένος Εθνικός προσανατολισμός μας.

Η Στρατηγική μας περιλαμβάνει την αξιοποίηση των πραγματικών Εθνικών δυνατοτήτων των Ελλήνων της διασποράς. Πιστεύουμε πως η αντίδρασή μας στον επιχειρούμενο Εθνικό μας μαρασμό επιβάλλεται να είναι πάνω απ’ όλα κοινή. Είναι ένας αγώνας μακροχρόνιος με προφανείς δυσκολίες και γι αυτό προκρίνουμε το άμεμπτο προσωπικό παράδειγμα, την πολιτική σοβαρότητα και την ακράδαντη πίστη στις πολύπλευρες δυνατότητες των Ελλήνων και στην ισχύ του Ελληνικού Έθνους, όταν αυτό μάχεται τους εχθρούς του ενωμένο και αποφασισμένο.

Το μήνυμά μας είναι η ΕΝΩΣΗ των Ελλήνων σε εσωτερικό και εξωτερικό, και η ανάδειξη της κοινής μας καταγωγής και ιστορίας, του ελληνορθόδοξου πολιτισμού και των πολυεπίπεδων κοινών μας συμφερόντων με επίκεντρο την Ελλάδα. Αυτό το μήνυμα οφείλουμε όλοι μας να το ενδυναμώσουμε.

Απευθυνόμαστε στα εκατομμύρια των Ελλήνων της Διασποράς που αισθάνονται υπερήφανοι για τις Εθνικές τους καταβολές. Απευθυνόμαστε στα αδέρφια μας που αρνούνται να αποδεχθούν την σύγχρονη κατοχή της Πατρίδος μας και τον πολύπλευρo ακρωτηριασμό που υφίσταται το Ελληνικό Έθνος. Απευθυνόμαστε σε όλους όσοι αναζητούν μία πολιτική έκφραση, αποφασισμένη να αγωνιστεί για την αναγέννηση της Πατρίδας και του Έθνους μας.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ που διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με Έλληνες της Διασποράς, αναπτύσσει διαύλους επικοινωνίας για την από κοινού ενεργοποίηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας! Αντισταθείτε στην ηττοπάθεια και στη συλλογική μας αποδυνάμωση! Οφείλουμε όλοι μαζί να υπερασπιστούμε την Εθνική μας αξιοπρέπεια!

Εγγραφή Μέλους

Γράφτηκε από τον/την Super User Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Ελεύθερη Πατρίδα

Κατεβάστε, τυπώστε και συμπληρώστε την αίτηση που μπορείτε να βρέιτε εδώ σε pdf.

 

Αφου την συμπληρώσετε μπορείτε να μας τη στείλετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  1. με fax στο 210 0000000
  2. με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  3. να την ανεβάσετε με χρήση του παρακάτω πεδίου:

Invalid Input