Τα Προτάγματά μας

Written by Super User on . Posted in Uncategorised

 

1. Εθνική Κυριαρχία

Η Εθνική μας κυριαρχία έχει απολεσθεί σε μεγάλο βαθμό, με τις προδοτικές πολιτικές των κυβερνήσεων των τελευταίων δεκαετιών. Γι αυτό απαιτείται:

 1. Εξασφάλιση των εθνικών μας κυριαρχικών δικαιωμάτων (εθνικά σύνορα, εναέριος χώρος, χωρικά ύδατα, ΑΟΖ), με άμεση ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
 2. Ανάκτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων που απωλέσθηκαν με την υπογραφή των μνημονίων. Αν οι πολιτικοί μας υπέγραψαν, ο λαός δεν υπέγραψε!
 3. Πολιτική και οικονομική αυτάρκεια, εκμεταλλευόμενοι το σύνολο των εθνικών δυνατοτήτων, και έξοδος από την κατάσταση εθνικής επαιτείας νέων δανείων στην οποία έχουμε περιέλθει.
 4. Επαναδημιουργία του εθνικού κράτους και αποκατάσταση της συκοφαντημένης φιλοπατρίας και των αξιών του ελληνισμού, καθώς και του σεβασμού των θεσμών, ως θεμελιωδών αρχών της διαχρονικής ύπαρξης του έθνους.
 5. Επιθετική εξωτερική πολιτική με γνώμονα μόνο το μέγιστο δυνατό εθνικό συμφέρον και εγκατάλειψη του ανυπάρκτου δόγματος ''δεν διεκδικούμε τίποτε'' και δυναμική διεκδίκηση, σε όλα τα επίπεδα, των δικαίων του ελληνισμού στις πανάρχαιες κοιτίδες του. Εμείς διεκδικούμε!!!


2. Η Δίκη της Αθήνας

Η Ελεύθερη Πατρίδα υπόσχεται και δεσμεύεται να φέρει ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, σε μια δίκη που θα γίνει στην πόλη της Αθήνας, όλους αυτούς που επί δεκαετίες τώρα κατέτρωγαν τα σωθικά του κράτους και έφτασαν την Ελλάδα μας στο χείλος της καταστροφής!


Είναι πολιτική ανάγκη να τιμωρηθούν αυστηρά όσοι έφταιξαν για την κατάντια της χώρας, αλλιώς ο λαός θα έχει πάντα το κεφάλι του σκυμμένο!
Το κράτος έχει τεράστια δύναμη! Μπορεί να το κάνει αυτό πράξη. Αρκεί να υπάρχει μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κυβέρνηση.
Το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας είναι διαρκές και δεν παραγράφεται!!!

 

3. Ιδίαις Δυνάμεσι (Με τις δικές μας δυνάμεις)

Όλα μπορούμε να τα κάνουμε μόνοι μας!

Η χώρα μας, εκτός από την τεράστιας αξίας και μοναδικής παγκοσμίως πολιτιστική κληρονομιά, διαθέτει και απίστευτο φυσικό πλούτο.

Εύφορη γη, πλούσια θάλασσα, λίμνες, ποτάμια, πετρέλαια, φυσικό αέριο, αστείρευτα πόσιμα νερά, μεγάλο ορυκτό πλούτο (χρυσό, λιγνίτη, αλουμίνιο, βωξίτη, μαγγάνιο, νικέλιο, περλίτη, μαγνήσιο, μάρμαρο, σχιστόλιθο, λευκόλιθο, χρωμίτη, ουράνιο, όσμιο), μοναδικά προϊόντα όπως το λάδι, το μέλι, το κρασί κλπ κλπ.

Αυτό που χρειάζεται επομένως είναι:

 1. Εθνικό ειδικό σχέδιο ανασυγκρότησης του πρωτογενούς τομέα (προϊόντα γης και θαλάσσης), με μέτρα στήριξης και του δευτερογενούς πολύ σημαντικού τομέα, της μεταποίησης, καθώς και της εγχώριας βιομηχανίας, με στόχο την εθνική αυτάρκεια.
 2. Θεσμοθέτηση ισχυρών οικονομικών και άλλων κινήτρων για τις ακριτικές περιοχές, με σκοπό την αποκέντρωση, το ζωντάνεμα της υπαίθρου και των ακριτικών νησιών.
 3. Αλλαγή στις ευρωπαϊκές πολιτικές που στραγγαλίζουν τις δυνατότητες της εγχώριας παραγωγής.
 4. Άμεσος τερματισμός της πρωτοφανούς λεηλασίας των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας.

Μπορούμε! Με τις δικές μας δυνάμεις!!!

 

4. Εθνική Παιδεία

Τίποτε δεν πρόκειται να γίνει αν δεν αποκαταστήσουμε την Εθνική μας Παιδεία. Επομένως, απαιτείται:

 1. Εθνικός σχεδιασμός για την αναγέννηση της παιδείας, με βάση τις αξίες της εθνικής πνευματικής μας παράδοσης.
 2. Επαναφορά της ορθής διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας και ιστορίας.
 3. Αποκατάσταση του κύρους και της λειτουργίας της δημόσιας παιδείας με παράλληλη λειτουργία της ιδιωτικής εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες.

Θέλουμε μια γενιά να μεγαλώσει με αυτή την Παιδεία, για να μπορούμε να μιλήσουμε για ουσιαστική παλινόρθωση των Ελλήνων και της Ελλάδας!

 

5. Νέα Ελληνική Πολιτεία

Η ''Ελεύθερη Πατρίδα'' θέτει ως τελικό βασικό της στόχο, ως κυβέρνηση, την εξυγίανση της Δημοκρατίας με συνταγματική επανίδρυση μέσω Συντακτικής Βουλής (που θα προκύψει από δημοψήφισμα).
Οραματιζόμαστε μια νέα Πολιτεία! Προεδρική Δημοκρατία, με πρόεδρο εκλεγόμενο από το λαό, Γερουσία των 50 ατόμων (άτομα εγνωσμένου κύρους και ηθικής, άνω των 45 ετών), Βουλή των 200 βουλευτών και

Συνταγματικό Δικαστήριο. Έτσι εξασφαλίζεται η διάκριση των 3 εξουσιών (εκτελεστική, νομοθετική και δικαστική), ενώ ελέγχεται και η εκτελεστική εξουσία.

Σήμερα στην Ελλάδα έχουμε ένα μονοκράτορα-παντοκράτορα πρωθυπουργό που κάνει ότι θέλει!

Παράλληλα η Ελεύθερη Πατρίδα, για πολλούς λόγους, έχει καταλήξει σε ένα Κυβερνητικό μοντέλο των 6 Υπουργείων, με ευέλικτο Υπουργικό συμβούλιο 8 ατόμων (πρωθυπουργός, 6 υπουργοί και ένας επιπλέον υφυπουργός στο υπουργείο εθνικής οικονομίας). Όλοι οι άλλοι επικεφαλείς σημερινών κυβερνητικών τομέων θα είναι γενικοί γραμματείς προερχόμενοι από τη δημόσια διοίκηση, άτομα που να ξέρουν τη δουλειά τους και φυσικά είναι υπεύθυνα εκτελεστικά όργανα και όχι πολιτικά πρόσωπα χωρίς ευθύνες! Αυτό σε αντιπαράταξη των 54 (!!!) υπουργών και υφυπουργών που έχουμε σήμερα με ένα συρφετό κηφήνων ακολούθων από πίσω τους, είναι απόλυτα αντισυμβατικό με το σημερινό κατεστημένο και εξοικονομεί τεράστια χρηματικά ποσά.

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+