• EPA Slider Vouli

Δελτίο Τύπου για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Γράφτηκε από τον/την Eλεύθερη Πατρίδα - - Κατηγορία: Δελτία Τύπου

Γενοκτονία

19 Μαΐου. Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Δεν ξεχνούμε!

Λαοί που ξεχνούν την ιστορία τους είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν!

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ τιμά τα θύματα της τουρκικής θηριωδίας και καλεί την Ελληνική Πολιτεία να θέσει επισήμως το θέμα της αναγνώρισης της γενοκτονίας τόσο στην Τουρκία όσο και στους διεθνείς οργανισμούς.
Η Τουρκία οφείλει να αναγνωρίσει την εξόντωση 353.000 Ελλήνων του Πόντου από τους Νεοτούρκους του Μουσταφά Κεμάλ και να ζητήσει συγγνώμη από την Ελλάδα για τα εγκλήματά της.
Ποτέ ξανά γενοκτονία!

Το Γραφείο Τύπου της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ Ακαδημίας 57 – 106 79 Αθήνα, www.eleftheripatrida.gr, τηλ:2103645335

Προεκλογική Συγκέντρωση της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ στην Κοζάνη

Γράφτηκε από τον/την Eλεύθερη Πατρίδα - - Κατηγορία: Δελτία Τύπου

ΑΦΙΣΑ

Το Σάββατο 18 Μαϊου, στις 7 μμ, στο ξενοδοχείο «Αλιάκμων» (Ελ. Βενιζέλου 38, στην Κοζάνη) η Πολιτική Παράταξη ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ θα παρουσιάσει τους υποψηφίους της για τις Ευρωεκλογές, καθώς και τις θέσεις και τις προτάσεις της για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ομιλητές:

Βασιλειάδης Νικόλαος, Πρόεδρος Διοικ. Επιτροπής της Παράταξης, με θέμα: <<Πρώτα η Πατρίδα ! >>

Μήτσιος Ιωάννης, Μέλος Διοικούσας Επιτροπής με θέμα: «Οι θέσεις της Ελεύθερης Πατρίδας για την Ευρωπαϊκή Ένωση»,

Αμπατζή Κατερίνα, Μέλος Διοικούσας Επιτροπής,
με θέμα: «Η θέση της γυναίκας στην πολιτική και στο Ευρωκοινοβούλιο».

Αρθρογραφία

Η προπαγάνδα στην εποχή του Διαδικτύου

Γράφτηκε από τον/την Dimitris Evaggelidis - - Κατηγορία: Αρθρογραφία

propaganda

Αποτελεί πλέον γεγονός ότι στις μέρες μας η πολιτική προπαγάνδα έχει αλλάξει μορφή. Οι παλιές εποχές όπου οι πολιτικές αντιπαραθέσεις και η προπαγάνδα των κομμάτων περνούσε σχεδόν μόνον μέσα από τα έντυπα κάθε είδους, εφημερίδες, περιοδικά, φυλλάδια κλπ έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Αρχικά η τηλεόραση κυριάρχησε στο πολιτικό τοπίο, αλλά ξεθωριάζει σιγά-σιγά και την αντικαθιστούν πλέον σε μεγάλο βαθμό τα λεγόμενα «Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης», με μεγάλο πρωταγωνιστή το διαβόητο facebook ή fb για συντομία. Την σήμερον ημέρα όποια/όποιος δεν διαθέτει ηλεκτρονική σελίδα στο fb θεωρείται ηλεκτρονικά αγράμματος, οπισθοδρομικός, ξεπερασμένος. Όσες/όσοι αντιστέκονται ακόμη δυστυχώς δίνουν μάχη οπισθοφυλακών που έχει ήδη χαθεί και απλώς δυσκολεύουν την επικοινωνία τους με τον υπόλοιπο κόσμο. Ο στόχος αυτού του κειμένου δεν είναι να αναλύσει τα πάμπολλα αρνητικά του fb, αλλά να επικεντρωθεί στους τρόπους και τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούνται στην πολιτική μάχη και τις συγκρούσεις που θα γίνουν στην διάρκεια του προεκλογικού αγώνα στις αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται. Διευκρινίζω ότι απευθύνομαι πρωταρχικά στα μέλη και στους φίλους της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ εν είδη «οδηγιών προς ναυτιλλομένους» στα ταραγμένα νερά του πολιτικού πολέμου.

Γενικός ξεσηκωμός!

Γράφτηκε από τον/την Dimitris Evaggelidis - - Κατηγορία: Αρθρογραφία

Mάτι

Πρωτόγνωρα όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στην πατρίδα μας! Μια απέραντη πυρκαγιά έχει ανάψει και κατακαίει πέρα ως πέρα όλες τις δομές της χώρας, εθνικές, πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές, πνευματικές. Ένα τσούρμο από αντίχριστους και μισέλληνες πυρπολεί τα πάντα!

Καίνε κάθε τι το εθνικό, το ελληνικό, το καλό και το αγαθό. Κάνουν ερείπια την άμυνα, την ασφάλεια, την εκκλησία, την παιδεία, την δικαιοσύνη, τον πολιτισμό.

• "Ελεύθερη Πατρίδα"
    Ακαδημίας 57, Αθήνα 10679
    Τηλ. 210 364 5335
  • Γράψτε μας.
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Ακολουθήστε μας.

ΧΟΡΗΓΙΕΣ-ΔΩΡΕΕΣ