Το μήνυμά μας στους Έλληνες της διασποράς

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Ελεύθερη Πατρίδα

Αδέρφια μας,

Αποτελεί κοινή μας πεποίθηση ότι οι τεράστιες δυνατότητες της Ελληνικής διασποράς δύνανται να συνδράμουν δημιουργικά στην ανάκτηση της Εθνικής μας αξιοπρέπειας. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως η ανάπτυξή αυτών των δυνατοτήτων απαιτεί κεντρικό σχεδιασμό που προϋποθέτει την έντιμη επικοινωνία μεταξύ μας.

Γνωρίζουμε επίσης, ότι οι Ελληνικές κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών, αδικούν και εμάς και εσάς με τις ιδιοτελείς προσπάθειες προσεταιρισμού σας. Αγνόησαν συστηματικά τις δυνατότητες του Ελληνικού Έθνους και αχρήστευσαν με το θλιβερό τους παράδειγμα τη ζωτική σχέση των Ελλήνων κατοίκων του εξωτερικού με την Πατρίδα μας.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στην αναζωογόνηση των μεταξύ μας ιερών δεσμών, με στόχο την διατήρηση του Εθνικού μας φρονήματος και την εξυπηρέτηση των κοινών μας συμφερόντων από τη θέση ισχύος που προσφέρει ο οργανωμένος Εθνικός προσανατολισμός μας.

Η Στρατηγική μας περιλαμβάνει την αξιοποίηση των πραγματικών Εθνικών δυνατοτήτων των Ελλήνων της διασποράς. Πιστεύουμε πως η αντίδρασή μας στον επιχειρούμενο Εθνικό μας μαρασμό επιβάλλεται να είναι πάνω απ’ όλα κοινή. Είναι ένας αγώνας μακροχρόνιος με προφανείς δυσκολίες και γι αυτό προκρίνουμε το άμεμπτο προσωπικό παράδειγμα, την πολιτική σοβαρότητα και την ακράδαντη πίστη στις πολύπλευρες δυνατότητες των Ελλήνων και στην ισχύ του Ελληνικού Έθνους, όταν αυτό μάχεται τους εχθρούς του ενωμένο και αποφασισμένο.

Το μήνυμά μας είναι η ΕΝΩΣΗ των Ελλήνων σε εσωτερικό και εξωτερικό, και η ανάδειξη της κοινής μας καταγωγής και ιστορίας, του ελληνορθόδοξου πολιτισμού και των πολυεπίπεδων κοινών μας συμφερόντων με επίκεντρο την Ελλάδα. Αυτό το μήνυμα οφείλουμε όλοι μας να το ενδυναμώσουμε.

Απευθυνόμαστε στα εκατομμύρια των Ελλήνων της Διασποράς που αισθάνονται υπερήφανοι για τις Εθνικές τους καταβολές. Απευθυνόμαστε στα αδέρφια μας που αρνούνται να αποδεχθούν την σύγχρονη κατοχή της Πατρίδος μας και τον πολύπλευρo ακρωτηριασμό που υφίσταται το Ελληνικό Έθνος. Απευθυνόμαστε σε όλους όσοι αναζητούν μία πολιτική έκφραση, αποφασισμένη να αγωνιστεί για την αναγέννηση της Πατρίδας και του Έθνους μας.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ που διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με Έλληνες της Διασποράς, αναπτύσσει διαύλους επικοινωνίας για την από κοινού ενεργοποίηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας! Αντισταθείτε στην ηττοπάθεια και στη συλλογική μας αποδυνάμωση! Οφείλουμε όλοι μαζί να υπερασπιστούμε την Εθνική μας αξιοπρέπεια!

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+